"Sinds 2012 de beste verhuizers in de regio"

Professionele werknemers

Maakt verhuizen eenvoudig

Geen stress tijdens het verhuizen

Altijd goed verzekerd


Verhuizen met onze verhuisservice in Alphen aan den rijn doet u met de beste prijs/kwaliteit garantie. Wij zijn een wel gewaardeerd en gedreven verhuisbedrijf die uw inboedel schadevrij en met de juiste kennis zullen verhuizen.

Doordat bij velen bekend is dat wij met ervaren verhuizers en professionele verhuismaterialen werken, heeft ons verhuisbedrijf de afgelopen jaren heel wat verhuizingen uit handen mogen nemen.

Al deze extra ervaring doet de mannen van Alphen aan den rijns verhuisbedrijf alleen maar ten goede. Ook u kunt hier van profiteren door te kiezen om zorgeloos en goedkoop te verhuizen met de diensten van ons verhuisbedrijf. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week, flexibel inzetbaar.


 • Vakkundig en goedkoop verhuizen in Alphen aan den rijn
 • Met onze verhuisservice is uw inboedel goed verzekerd
 • Laten inpakken of (de)montage werkzaamheden zijn geen probleem
 • Het snelste en goedkoopste verhuisbedrijf in Alphen aan den rijn

Tarieven verhuizen

Verhuizers /uur 2 Man 3 Man
Losse verhuizer €25 €45.- /uur €65.- /uur
Meubelbak 21m³ €149.- /uur €199.- /uur
Vrachtwagen 32m³ €199.- /uur €239.- /uur
Vrachtwagen 42m³ €229.- /uur €249.- /uur

Ga je verhuizen? Dan is de vraag of je alles zelf regelt of een professional inhuurd. Wist je dat verhuizen via ons al kan vanaf 150 euro? En dat is inclusief verzekering! Wij nemen graag de complete verhuizing voor je uit handen. Verhuizen laat je dan over aan de de erkende vakmannen. Jij kan je zo bezig houden met al het andere wat er bij een verhuizing komt kijken.

Regel alles direct bij HLSgroup.nl. Wij bieden een erkende service waarbij je de garantie voor kwaliteit krijgt. Verhuis volledig op maat met aantrekkelijke en transparante verhuistarieven. Weet van te voren precies hoeveel je betaalt voor de verhuizing. De voorrijkosten, de verzekeringskosten en het uurtarief zijn vaste prijzen. Boek jouw verhuizing online op HLSgroup.nl.

Op HLSgroup.nl kan je ook direct aanvullende diensten of producten afnemen zoals verhuisdozen, verhuisdekens, inpakmaterialen en/of tijdelijke opslag. Wij bieden de totaaloplossing voor verhuizen. Een complete verhuisservice, voor een lage prijs!

 • Transport

  Klein & Groot transport

 • Inpakservice

  Indien gewenst pakken wij ook uw inboedel in

 • 24 uurs verhuisservice

  24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar

 • Vriendelijke klantenservice

  Onze vriendelijke klantenservice staat u graag te woord en helpt u graag verder

 • Verhuizing verzekerd

  Altijd goed verzekerd zonder kleine lettertjes!


© 2015 - 2016 HLS Group bv -  All rights reserved.