Meubel transport (Full service)

De meubel transport service van HLS Group bv is flexibel, betaalbaar en snel inzetbaar.
Montage, en het afvoeren van verpakking is geen probleem!

Goedkoop meubel transport met montage

Groot of klein bedrijf? Geen probleem altijd maatwerk!

De transport service van HLS Group bv is flexibel en snel inzetbaar. Groot of klein transport wij bieden altijd maatwerk. U bepaalt wat u betaalt, en wij garanderen u de laagste prijs!
 HLS Group beschikt over een betrouwbaar, modern en representatief wagenpark. Al uw zendingen met een spoed of semi-spoed karakter kunnen we voor u bezorgen.

U klant krijg netjes de avond er voor de track en trace per mail en per sms, zo ziet de klant een tijdvak van maximaal 2 uur hoe laat zijn meubels aankomen!

Ons verzorgingsgebied is de gehele Benelux Of het nu één bankstel, koelast een bed of meerdere meubels zijn, ons bedrijf kan het allemaal vakkundig voor u regelen. De gemotiveerde en representatieve chauffeurs onderscheiden zich in klantgerichtheid en flexibiliteit.

Wist u dat wij ook worden ingehuurd door onder andere: Diverse meubel zaken, Postnl en Dynalogic.
Wij werken zowel vast als op oproep basis, wilt u meer informatie dan kunt u rechtstreek contact opnemen met 070 4300 980 of 06 3333 6066

Wij werken onder andere met tarieven per stop of een vaste uurloon!

Meer informatie nodig?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op.

Wij staan 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 voor u klaar.