Ontruimingen

Goedkoop/betaalbaar ontruimen?

 Wij werken al vele jaren voor verzorgingstehuizen, woningbouwverenigingen en natuurlijk rechtstreeks voor particulieren.

Wij werken al vele jaren voor verzorgingstehuizen, woningbouwverenigingen en natuurlijk rechtstreeks voor particulieren. Bij een overlijden is het vaak aan de nabestaanden om het huis leeg op te leveren. Soms moeten er ook de nodige technische aanpassingen aan het huis worden gedaan, of moet het gewoon worden opgeruimd en gereinigd. Bij huuropzegging stelt de huiseigenaar of woningbouwvereniging vaak de eis dat het huis weer in de originele staat wordt opgeleverd.
Indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie, alle contracten bij nutsbedrijven worden opgezegd en leveren de sleutels in bij de verhuurder. Ook kunnen wij de opslag van uw inboedel verzorgen. Wij kunnen dat allemaal voor u realiseren! En wel op korte termijn!
Als er persoonlijke, waardevolle of emotionele zaken worden gevonden, dan krijgt u die uiteraard overhandigd. Wilt u bepaalde zaken niet terug, dan zullen wij ze vernietigen zodat ze niet in handen van derden vallen.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een globale prijsindicatie!

Wanneer inschakelen?

Onze dienstverlening

Wij verlenen u standaard en gratis de OPLEVER GARANTIE. Dit houdt in dat wij conform de eisen van de opdrachtgever of verhuurder het opleveren zodat u niet achteraf nog met gebreken blijft zitten!

Wat kunt u van ons verwachten?

Onder ontruimen verstaan wij het bezemschoon opleveren van een woning, seniorenappartement of bedrijfspand. Ook een gedeelte van een pand kunnen wij voor u ontruimen. Dit houdt onder andere in:

Hoe gaan wij te werk?

Eerst maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Wij noteren dan per vertrek de te verrichten werkzaamheden. Hiervoor hanteren wij een inspectielijst waarin de eisen en verwachtingen van de opdrachtgever wordt vastgelegd. Aan de hand van de bezichtiging en de inspectielijst krijgt u een vrijblijvende offerte.
Zo heeft u zekerheid over de gemaakte afspraken en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Na goedkeuring starten wij op de afgesproken datum en tijd met de werkzaamheden. De opdracht wordt altijd door gemotiveerd en vakkundig personeel uitgevoerd. Eventueel zal er een container geplaatst worden en/of voeren wij alles af met één van onze vrachtwagens en wordt de woning bezemschoon en verhuur klaar opgeleverd. Uiteraard gaan wij discreet met de inboedel om: gevoelige of emotionele informatie komt niet in handen van derden maar wordt eventueel overhandigd aan de opdrachtgever. Inboedel wat nog herbruikbaar of verkoopbaar is wordt aan charitatieve instellingen gedoneerd of opgekocht en in mindering gebracht op de offerte.
Ten slotte nemen wij contact met u op om de uitgevoerde opdracht te beoordelen. Mochten er bepaalde zaken nog niet naar wens zijn, dan zullen wij dit direct verhelpen. Onze oplossingen kenmerken zich door effectiviteit, constante kwaliteit en kostenbeheersing.

Meer informatie nodig?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op.

Wij staan 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 voor u klaar.