Verhuisbedrijf klantenservice gratis offerte

Over HLS Group BV


Ons bedrijf staat al jaren bekend om haar jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen en ontruimingen, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten.

Wij onderscheiden ons door middel van uitstekende service, persoonlijke aandacht, goede begeleiding en uiteraard gediplomeerd personeel.

Dit alles zodat u erop kunt vertrouwen dat uw projecten altijd gegarandeerd goed verlopen.


Bel ons
Image

Ons verhuissysteem


Het systeem van HLS Group BV is uniek, het kan zelfs het ‘nieuwe all-round verhuizen’ worden genoemd.

Verreweg beter dan concollega's de meeste verhuisbedrijven hebben mega grote panden en vast personeel waardoor de kosten voor dat bedrijf veel hoger liggen.

Echter werken wij met kleine kantoren verspreid door heel Nederland en werken we voornamelijk samen met zzp’ers waardoor we de kosten laag kunnen houden maar dit niet ten koste hoeft te gaan van de service en de kwaliteit!

Wij hebben vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Zwijndrecht, Utrecht en Amsterdam, maar zijn werkzaam door heel Nederland.


Bekijk Onze Tarieven

Inzetbaar door heel Nederland, Veilig en Snel de klus geklaard!Buitenlandse verhuizingen


Nog een voordeel van HLS Group BV is dat u ons ook kunt inschakelen wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland.

En het maakt hierbij niet uit of dat binnen of buiten Europa is.

Wij kunnen elke verhuizing voor u regelen.

Een verhuizing kan bij ons zelfs tot in de puntjes verzorgd worden. Dit gaat zelfs zo ver, dat wij zelfs al uw spullen in kunnen pakken wanneer u dat wenst.

Ook kunnen wij witgoed voor u demonteren en op de nieuwe locatie weer monteren, apparaten aansluiten en al uw spullen weer uitpakken.

Het is maar net wat u wilt, en wij regelen het voor u. Wij beschikken over meerdere verhuiswagen die allemaal voldoen aan de wettelijke eisen zodat uw spullen altijd veilig en zorgvuldig vervoerd worden.

Daarnaast beschikken wij ook over een verhuislift.

Deze kan ingezet worden om spullen van de tweede verdieping naar beneden te halen, maar ook wanneer u op een flat woont kan deze worden ingezet. De lift kan maximaal de achtste verdieping bereiken.

Gratis Offerte


HLS Group bv bekend van radio

Particuliere verhuizingen

Als ervaren verhuizers gaan wij altijd zorgvuldig met spullen om. Elke verhuizing van verhuisbedrijf HLS Group BV is standaard verzekerd.

Lees meer

Zakelijke verhuizingen

Op maat verzorgde verhuizingen voor het bedrijfsleven. Van demontage tot montage en van inpakwerk tot inrichting.

Lees meer

Senioren verhuizingen

Wij verzorgen graag de verhuizing voor u als senior. Wij zorgen voor een stressloze afhandeling met extra zorg voor u als persoon.

Lees meer

Verhuismaterialen

Wij nemen benodigdheden mee naar uw verhuizing. Wilt u al eerder verhuismateriaal in huis hebben? Koop verhuismateriaal in onze webshop.

Lees meer

Groot materiaal

Een verhuislift of wellicht een vorkheftruck nodig? Wij verzorgen al het benodigde om uw boedel veilig en snel van locatie te verhuizen

Lees meer

(De-) Montage Materiaal

Heeft u gereedschap of een helpende hand nodig met montage of demontage? Onze verhuizers helpen u graag met de juiste tools.

Lees meer

Nieuwsberichten