Senioren verhuizing

Een senioren verhuizing is vrijwel altijd van een grotere naar een kleinere woning.

Goedkoop-senioren-verhuizing

De kinderen zijn het huis, we raken minder goed ter been, de woning wordt te groot om bij te houden en bovendien; wat moeten we met al die loze ruimte? Verhuizen dus naar een kleinere (senioren) woning.
Een senioren verhuizing is vrijwel altijd van een grotere naar een kleinere woning. De kinderen zijn het huis, we raken minder goed ter been, de woning wordt te groot om bij te houden en bovendien; wat moeten we met al die loze ruimte? Verhuizen dus naar een kleinere (senioren) woning.
Voor u is dit natuurlijk een hele organisatie. Gelukkig kunnen wij u hier mee helpen. Verschot verhuist u naar uw nieuwe woning (senioren woning, ouderen zorgcentrum of verpleeghuis) en kan tevens zorg dragen voor de ontruiming van de oude woning inclusief het opleveren aan de woningbouwvereniging, dan wel het verkoopklaar maken van de woning.
Bij het opleveren van de oude woning aan de verhuurder wordt de gehele woning volgens opgaaf van de verhuurder opgeleverd, gordijnen, tapijt en verlichting verwijderd, gaten in muren en plafonds gedicht, etc, etc.

Meer informatie nodig?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op.

Wij staan 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 voor u klaar.