Woningbemiddeling

Uitzetting huurder(s) zonder uitspraak

Woningbemiddeling

U heeft u woning/bedrijfspand verhuurd en heeft problemen met de huurder, wij willen graag voor uw bemiddelen en u zo een hoop kosten besparen.
U heeft u woning/bedrijfspand verhuurd en heeft problemen met de huurder, wij willen graag voor uw bemiddelen en u zo een hoop kosten besparen. En gerechtelijke procedures kosten al gauw duizenden euro’s voor de ontruiming, advocaten en de rechtszaak. Met onze bemiddeling proberen wij u deze stappen te besparen, met ons interne incassobureau en bevriende advocaten kunnen wij 9 van de 10 keer het oplossen! Wij geven de huurder een ultimatum, en plannen de oplevering en de ontruiming (indien nodig) direct.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ontruimen zonder vonnis wie wilt dat nou niet, we doen er alles aan u op dit zo zorgvuldig voor uw uitvoeren en houden met alle situaties rekening.
We besparen u een hoop kosten, en proberen uw een heel lang traject te besparen.

Huurachterstand incasseren gemiddeld kunnen wij 89% incasseren door ons snelle en directe aanpak, we gaan tot het uiterste om u hard verdiende geld terug te halen. In het eerste traject zal er een huisbezoek van ons plaats vinden voor een regeling van de betaling of indien mogelijk uiteraard de volledige betaling. Deze regelingen woord op gesteld door onze eigen afdeling
Landelijk Centraal Incasso Bureau. Word er niet aan de regeling gehouden? Simpel wij zetten ons advocaten graag voor uw in om beslag te leggen om evt uitkering, salaris, voertuigen of roerende goederen.

Meer informatie nodig?

Wij benaderen elke ontruiming, woning uitzetting als een maatwerkproject. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.