Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Divisies

We hebben zeven teams die samenwerken in hetzelfde gebouw. Dat is goed voor u, want zo kunnen wij alle diensten leveren die u nodig heeft en hoeft u maar met één persoon te communiceren. Dit maakt alles makkelijker voor iedereen!

Transport

Wij bieden veilige en tijdige levering van uw goederen aan. Met een NIWO-certificering garanderen wij hoge normen in transport. Ons ervaren team voldoet aan al uw transportvereisten met maximale efficiëntie en professionaliteit. Vertrouw ons voor uw transportbehoeften voor veilige en tijdige levering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Calamiteitendienst

Er kunnen vervelende dingen gebeuren, zoals branden, overstromingen, explosies of wanneer iemand inbreekt. We staan ​​altijd voor u klaar, dag en nacht.

Schoonmaakdiensten

HLS Group Services levert schoonmaakdiensten om elke omgeving dag en nacht netjes te houden. Een schone omgeving kan iemand gelukkig maken.

Omgevingstechnologie

Asbest is gevaarlijk, maar maak je geen zorgen, een ervaren professional kan je helpen. Ze regelen alles, zoals het maken van lijsten, het registreren bij de autoriteiten en het oplossen van het probleem.

Facilitaire dienstverlening

Heeft u een facility manager nodig, wilt u de marktconformiteit van uw organisatie meten of heeft u hulp nodig bij facility management, dan kunt u bij HLS Group Management terecht.

Gespecialiseerde schoonmaak

Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van uw gebouw? Wij kunnen uw dak, glas, veranda, vloer, sanitair of bedrijfskeuken reinigen. Wij laten uw gebouw er weer als nieuw uitzien, zowel van binnen als van buiten.

Opruimservice

Heeft u met spoed hulp nodig bij het verlaten van een kamer, woning of bedrijfspand? Onze bezorgservice kan je helpen en levert meestal binnen een dag!

Slotenmaker

Heeft u hulp nodig met de sloten van uw gebouw? Wij kunnen uw sloten vervangen, repareren of adviseren. Wij maken uw gebouw zowel binnen als buiten veilig.

Deel deze pagina

Scroll naar boven