Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Binnen een uur ter plaatse.

HLS

Wil je meer weten over deze dienst?

Vraag om informatie of plan een afspraak in. Onze specialisten zullen graag meer details verstrekken over onze diensten.

Call center

De voordelen van HLS Group Calamiteitendiensten:

Alle vereiste kwaliteitskeurmerken en certificeringen.

Veilig werken is essentieel.

Hogescore met klanttevredenheid!

Calamiteitendienst

Calamiteiten zijn altijd onverwacht en vervelend. Brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak, juist in deze tijden van chaos kunt u op ons rekenen.

24/7

Calamiteitendiensten staan ​​24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen bij grote en kleine calamiteiten door heel Nederland. Of u nu eigenaar bent van een huis, school, winkelcentrum, hotelketen, kantoorgebouw of overheidsinstelling. Wij nemen u al uw zorgen uit handen en scheppen orde in de chaos.

Echte specialisten

Als er slechte dingen gebeuren, voelen mensen zich echt van streek. Het is dus nog belangrijker voor ons om extra vriendelijk en begripvol te zijn. Onze medewerkers zijn experts die weten hoe ze moeten helpen. Ze komen meteen, zoeken uit wat er aan de hand is, organiseren alles en vinden manieren om het probleem op te lossen. Hierdoor voel je je beter en maak je je minder zorgen.

Een goed resultaat

Ten eerste helpen we u tijdens de calamiteit snel om schade aan het gebouw en belangrijke zaken te voorkomen. Daarna zullen we alles schoonmaken en repareren met behulp van onze deskundige vaardigheden en kennis. We zullen ons best doen om aan uw voorkeuren te voldoen en ervoor te zorgen dat alles goed komt.

Deel deze pagina

Scroll naar boven