Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Binnen een uur ter plaatse.

HLS

Wil je meer weten over deze dienst?

Vraag om informatie of plan een afspraak in. Onze specialisten zullen graag meer details verstrekken over onze diensten.

Call center

De voordelen van HLS Group Calamiteitendiensten:

Alle vereiste kwaliteitskeurmerken en certificeringen.

Veilig werken is essentieel.

Hogescore met klanttevredenheid!

Transport bedrijf in de Benelux

Welkom bij ons professionele transportbedrijf in de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en betrouwbaar leveren van jouw pallet, pakket of meubelstuk. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat jouw zending snel en zorgeloos bij de ontvanger aankomt.

Snelle en betrouwbare levering

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is bij het verzenden van goederen. Daarom zorgen onze professionele chauffeurs ervoor dat jouw zending snel wordt afgeleverd, of het nu binnen Nederland is of daarbuiten. Met ons uitgebreide netwerk van transportroutes kunnen wij jouw goederen efficiënt en op tijd leveren.

Niwo gecertificeerd

Als transportbedrijf zijn wij trotse bezitters van het Niwo-certificaat. Dit betekent dat wij voldoen aan alle wettelijke eisen en kwaliteitsnormen die nodig zijn voor het vervoeren van goederen in de Benelux. Je kunt erop vertrouwen dat jouw zending in goede handen is bij ons.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan transportdiensten voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van witgoed, meubels, pallets of pakketten, wij staan altijd voor je klaar. Onze chauffeurs hebben ruime ervaring in het vervoeren van verschillende soorten goederen en zorgen ervoor dat jouw zending veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt.

Klanttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom streven wij ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. Onze medewerkers staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige ondersteuning. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Deel deze pagina

Scroll naar boven