Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Binnen een uur ter plaatse.

HLS

Wil je meer weten over deze dienst?

Vraag om informatie of plan een afspraak in. Onze specialisten zullen graag meer details verstrekken over onze diensten.

Call center

De voordelen van HLS Group Calamiteitendiensten:

Alle vereiste kwaliteitskeurmerken en certificeringen.

Veilig werken is essentieel.

Hogescore met klanttevredenheid!

Onstoppen en rioleringsdienst

Wanneer u thuis te maken krijgt met verstopte leidingen of afvoeren, kan dit voor flinke problemen zorgen. Gelukkig hoeft u deze problemen niet alleen op te lossen. HLS Group staat voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van verstoppingen. Bij ons kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor professionele ontstoppingsdiensten. Onze ervaren monteurs hebben de kennis, vaardigheden en gereedschappen om zelfs de lastigste verstoppingen snel en kundig op te lossen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw leidingen en afvoeren. Bij HLS Group staan we bekend om onze betrouwbare en professionele dienstverlening. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom kunt u van ons altijd een snelle en effectieve oplossing verwachten, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van uw verstopping.

Onstoppen

Heb je last van een verstopte gootsteen, wasmachine, badkamer of toilet afvoer? Ervaar je een blokkade in je rioleringssysteem, afvoer, toilet of andere sanitaire problemen? Aarzel niet om ons te bellen.

Riool camera inspectie

Camerainspectie voor uw riolering nodig? Wij inspecteren hoofdleiding tot aan de riolering en sturen de opname per e-mail.

Calimiteiten

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Onze professionele rioolontstoppingsdiensten bieden snelle en doeltreffende oplossingen voor al uw rioolproblemen. Met geavanceerde technieken en ervaren vakmensen zorgen wij ervoor dat uw riool snel weer vrij stroomt. Neem contact met ons op voor betrouwbare en professionele rioolontstopping.

HLS Group - Uw betrouwbare partner voor (riool)ontstoppingen.

Deel deze pagina

Scroll naar boven