Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Reiniging en reconditionering na schade

Als we bij een ramp komen, is ons eerste doel om te voorkomen dat er nog meer schade ontstaat. Daarna beginnen we met opruimen en opknappen.

Noodhulp bij een calamiteit

Bij schade door storm of inbraak helpen we snel door ramen af ​​te dekken en een tijdelijke deur te plaatsen. We doen ook andere dingen, zoals het vinden van een verblijfplaats voor mensen en het plaatsen van machines om de ruimte droog te maken.

Schoonmaken van cleanrooms

Elke cleanroom is uniek, dus er is geen pasklaar schoonmaakplan. Het goed reinigen van een cleanroom vergt expertise. Hoewel er enkele algemene richtlijnen zijn, is het belangrijkste dat wordt voldaan aan uw specifieke behoeften en product. Onze medewerkers zijn vakkundig en deskundig als het gaat om het in topconditie houden van uw cleanroom.

Grondige reiniging van sanitair

We gebruiken allemaal graag schone en frisse toiletten, of het nu op het werk is, in een winkel of op de snelweg. We begrijpen het belang van een schoon toilet, dat vaak wordt gebruikt en de algehele indruk van uw gebouw kan bepalen. Hoewel de wc-bril, de spoeling, de deurklink en de kraan schoon lijken, kunnen ze besmet zijn met bacteriën. Ons team maakt gebruik van gespecialiseerde apparatuur om elk deel van het toilet te reinigen en te desinfecteren, inclusief gebieden die niet zichtbaar zijn voor de gebruiker. Hierdoor garandeert onze service dat uw toiletten altijd diep gereinigd zijn en langer meegaan.

Binnen een uur ter plaatse.

HLS

Wil je meer weten over deze dienst?

Vraag om informatie of plan een afspraak in. Onze specialisten zullen graag meer details verstrekken over onze diensten.

Call center

De voordelen van HLS Group Calamiteitendiensten:

Alle vereiste kwaliteitskeurmerken en certificeringen.

Veilig werken is essentieel.

Hogescore met klanttevredenheid!

Deel deze pagina

Scroll naar boven