Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Binnen een uur ter plaatse.

HLS

Wil je meer weten over deze dienst?

Vraag om informatie of plan een afspraak in. Onze specialisten zullen graag meer details verstrekken over onze diensten.

Call center

De voordelen van HLS Group Calamiteitendiensten:

Alle vereiste kwaliteitskeurmerken en certificeringen.

Veilig werken is essentieel.

Hogescore met klanttevredenheid!

Geurbehandeling

Na een calamiteit kan een stank een onaangenaam gevolg zijn. We verwijderen niet alleen de geur, maar denken ook actief met je mee over de kracht van een positieve geurbeleving.

De kracht van geur

Na het ervaren van brand, waterschade of een schimmelprobleem, gaat de nasleep vaak gepaard met een doordringende, onaangename geur die moeilijk zelf te verwijderen is. Het is een situatie die een blijvende negatieve indruk kan achterlaten, en we begrijpen hoe ongemakkelijk het kan zijn. Maar maak je geen zorgen - hier bij HLS Group hebben we de expertise en hoogwaardige apparatuur die nodig is om zelfs de meest hardnekkige geuren aan te pakken. We kunnen niet alleen de nare luchtjes wegwerken, maar we bieden je ook de kans om de ervaring van je klant op een fantastische manier te verbeteren. Wij geloven dat geur een krachtig hulpmiddel is dat de emoties van uw klanten positief kan beïnvloeden. Met onze state-of-the-art apparatuur en technieken kunnen we bijna elke gewenste geur aan uw airconditioningsysteem toevoegen. Stelt u zich de vreugde van uw klanten voor als ze binnenlopen en een verfrissende en rustgevende geur ervaren die hen een verkwikt en tevreden gevoel geeft. Sta ons toe u de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden, niet alleen met geursanering, maar met een uitgebreide zintuiglijke ervaring.

Deel deze pagina

Scroll naar boven