Handyman

Allround klus service

Handyman-service

Voor een allround verhuisservice biedt HLS Group BV een handyman service.
Voor een allround verhuisservice biedt HLS Group BV een handyman service. Naast het zorgvuldig en veilig verhuizen van uw spullen blijven er vaak werkzaamheden liggen waarbij u goed gebruik kunt maken van de handigheid van onze verhuizers. Met onze handyman service bieden we de mogelijkheid om kleine klussen direct voor u te verzorgen waarmee u zelf veel tijd kunt besparen.
De handyman service kan tevens van dienst zijn bij (kleine) reparaties van onder andere muren, vloeren en sloten. Daarnaast zijn onze verhuizers handig in het bevestigen van gordijnrails, ophangen van lampen, planken, spiegels of schilderijen en het aansluiten van uw apparatuur. Heeft u weinig tijd of geen mogelijkheid om zelf de onderhouds- en herstelklussen thuis uit te voeren? Met gebruik van de handyman service is dit probleem meteen opgelost. De verhuizers van Verschot zijn bekwaam in diverse klussen en kunnen allerlei werkzaamheden direct voor u en naar uw wensen uitvoeren.

Meer informatie nodig?

Wij benaderen elke klus als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op.

Wij staan 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 voor u klaar.