Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Hoe een woning te ontruimen na overlijden: De zorgen uit handen nemen

De dood van een geliefde is een moeilijke tijd, waarin er veel geregeld moet worden. Naast het verdriet en de emoties, moet er ook praktische zaken afgehandeld worden, zoals het ontruimen van de woning van de overledene. Dit kan een overweldigende taak zijn, vooral als u niet weet waar te beginnen.

Bij HLS Group begrijpen we hoe moeilijk dit proces kan zijn en daarom staan onze ontruim specialisten klaar om u te helpen. Wij nemen graag de zorgen uit handen en zorgen ervoor dat de woning in goede staat wordt teruggebracht.

Onze ontruim specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er moet gebeuren bij het ontruimen van een woning. Ze zorgen ervoor dat alle persoonlijke spullen van de overledene zorgvuldig worden verpakt en opgeslagen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de woning schoon en netjes wordt achtergelaten, zodat deze klaar is voor de volgende bewoner.

Naast het ontruimen van de woning, kunnen onze specialisten ook helpen bij het regelen van de overdracht. Dit kan bijvoorbeeld het regelen van de sleuteloverdracht zijn of het in contact brengen met een makelaar.

Als u wilt dat wij u helpen bij het ontruimen van een woning na overlijden, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven