Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Kunsttransport – Veilig en goed verzekerd kunst vervoeren

Als het gaat om kunsttransport, is het van het grootste belang dat uw waardevolle kunstwerken veilig en goed verzekerd worden vervoerd. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professioneel kunsttransport dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn erkend door de NIWO, wat betekent dat wij voldoen aan alle eisen op het gebied van transport en logistiek.

Onze ervaren en gespecialiseerde transporteurs zorgen ervoor dat uw kunstwerken met de grootste zorg worden behandeld tijdens het transport. Zij weten als geen ander hoe kwetsbaar kunst kan zijn en nemen dan ook alle voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen. Daarnaast beschikken wij over speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om uw kunstwerken optimaal te beschermen tijdens het transport.

Naast de zorgvuldige behandeling van uw kunstwerken, begrijpen wij ook het belang van een goede verzekering. Daarom bieden wij een uitgebreide transportverzekering aan die uw kunstwerken dekking biedt tegen schade of verlies tijdens het transport. Zo kunt u met een gerust hart uw waardevolle kunst aan ons toevertrouwen, wetende dat het goed verzekerd is.

De NIWO-erkenning waar wij over beschikken, is een belangrijk keurmerk in de transportsector. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. Als erkend NIWO-transporteur kunt u erop vertrouwen dat wij uw kunsttransport op een professionele en betrouwbare manier uitvoeren.

Scroll naar boven