Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Leegstand beheer: Hoe adhoc HLS Group BV uw pand beheert en beveiligt tegen krakers

Leegstand kan een grote uitdaging zijn voor vastgoedeigenaren. Een leegstaand pand brengt niet alleen kosten met zich mee, maar kan ook aantrekkelijk zijn voor krakers en vandalen. Gelukkig is er een oplossing: adhoc leegstand beheer door HLS Group BV.

HLS Group BV is gespecialiseerd in het beheer en de beveiliging van leegstaande panden. Met jarenlange ervaring en een team van professionals zorgen ze ervoor dat uw pand optimaal wordt beschermd en dat u geld kunt verdienen aan uw leegstaande vastgoed.

Professioneel beheer

Wanneer u kiest voor adhoc leegstand beheer door HLS Group BV, kunt u rekenen op professioneel en vakkundig beheer van uw pand. Ze zorgen ervoor dat het pand regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden, zodat het er altijd netjes uitziet en in goede staat blijft.

Daarnaast handelen ze alle administratieve zaken af, zoals het opstellen van huurcontracten en het innen van huurpenningen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het beheer van uw leegstaande pand en kunt u zich volledig richten op andere zaken.

Beveiliging tegen krakers

Een van de grootste zorgen bij leegstand is het risico op krakers. HLS Group BV begrijpt dit en neemt maatregelen om uw pand te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Ze plaatsen beveiligingscamera’s, zorgen voor goede verlichting en voeren regelmatige controles uit. Op deze manier wordt de kans op krakers geminimaliseerd.

Daarnaast werkt HLS Group BV samen met professionele beveiligingsbedrijven, die 24/7 paraat staan om in te grijpen bij een calamiteit. Zo bent u verzekerd van een optimale beveiliging van uw leegstaande pand.

Geld verdienen aan leegstand

Naast het beheer en de beveiliging van uw leegstaande pand, biedt HLS Group BV ook de mogelijkheid om geld te verdienen aan de leegstand. Ze zoeken actief naar tijdelijke huurders of andere mogelijkheden om uw pand te benutten.

Dit kan bijvoorbeeld door het verhuren van ruimtes aan startende ondernemers of het tijdelijk transformeren van het pand voor evenementen. HLS Group BV heeft een uitgebreid netwerk en kan u helpen bij het vinden van de juiste huurders of tijdelijke gebruikers van uw pand.

Conclusie

Leegstand beheer is een complexe aangelegenheid, maar met adhoc leegstand beheer door HLS Group BV kunt u deze uitdaging succesvol aangaan. Ze zorgen niet alleen voor professioneel beheer en optimale beveiliging van uw pand, maar bieden ook mogelijkheden om geld te verdienen aan de leegstand.

Neem vandaag nog contact op met HLS Group BV en ontdek hoe zij uw leegstaande pand kunnen beheren en beveiligen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven