Schoonmaak

HLS Group is werkzaam door heel Nederland en neemt alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbare prijs.

Goedkoop-schoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud, schoonmaakonderhoud, opleveringschoonmaak & woning oplevering.
Op zoek naar een allround en ervaren schoonmaakbedrijf in Den haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht? HLS Group is werkzaam door heel Nederland en neemt alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbare prijs. Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud, schoonmaakonderhoud, opleveringschoonmaak & woning oplevering.
U wilt een schone werkomgeving, fris interieur en een positieve en representatieve indruk achterlaten op uw klanten- en vriendenkring.
Daarnaast wilt u daar uiteraard niet teveel voor betalen. HLS Group heeft de afgelopen jaren bewezen een professionele en betrouwbare schoonmaakpartner te zijn voor bedrijven. Hoe? Door een moderne, kwalitatieve en duurzame manier van werken. Wij wijzen een vast team aan interieurverzorgers aan die bij u vast op locatie schoonmaakt. Zodat u vertrouwd raakt met onze medewerkers en er korte lijnen ontstaan. Een heldere werkplanning en specialistische schoonmaakkennis van onze ervaren medewerkers dragen daar uiteraard aan bij.

Hechte vrienden/familiebedrijf voor een fijne samenwerking!

HLS Group is van oorsprong een typisch vrienden/familiebedrijf. Alle kenmerken die horen bij een familiebedrijf vindt u dan ook terug in onze manier van werken. Informeel, betrokken en een directe communicatie zijn typerend voor ons bedrijf.

Meer informatie nodig?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op.

Wij staan 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 voor u klaar.