Transport

De transport service van HLS Group bv is flexibel en snel inzetbaar.

Goedkoop transport

Groot of klein transport altijd maatwerk.

De transport service van HLS Group bv is flexibel en snel inzetbaar. Groot of klein transport altijd maatwerk. U bepaalt wat u betaalt, en wij garanderen u de laagste prijs. Verschot beschikt over een betrouwbaar, modern en representatief wagenpark. Al uw zendingen met een spoed of semi-spoed karakter kunnen we voor u bezorgen.

Ons verzorgingsgebied is de gehele Benelux Of het nu één envelop, een rolcontainer of vele pallets zijn, ons bedrijf kan het allemaal vakkundig voor u regelen. De gemotiveerde en representatieve chauffeurs onderscheiden zich in klantgerichtheid en flexibiliteit.
Wezen shoppen bij de Ikea, Gamma, Karwei, Mediamarkt of een tuincentrum en toch liever alles gelijk mee naar huis nemen, of iets op marktplaats gekocht en u zoekt goedkoop transport het liefst nog dezelfde dag. Dan bent u hier aan het goede adres. Vaak is 1 telefoontje al genoeg. Wij verhuren alleen bussen met chauffeur, deze kan eventueel ook helpen met het sjouwwerk.

Wist u dat wij ook worden ingehuurd voor onder andere: Postnl, Dynalogic en Dhl.
Wij werken zowel vast als op oproep basis, wilt u meer informatie dan kunt u rechtstreek contact opnemen met 06 3333 6066

Wij werken onder andere met tarieven per stop of een vaste uurloon!

Meer informatie nodig?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op.

Wij staan 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 voor u klaar.