Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Transport

Sneltransport

Niks is ons te gek, wij vervoeren alles van A tot beter. Of het nou binnen Nederland, Europa of een ander land is, wij nemen de zorgen graag uit handen. Binnen Europa leveren wij spoedzendingen zo snel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan kunst, belangrijke papieren of een verloren koffer. HLS Group regelt het!

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan transportdiensten aan. Of je nu een klein pakketje wilt versturen of een grote vracht hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat jouw goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

Nationaal en internationaal transport

Ons transportbedrijf is gespecialiseerd in zowel nationaal als internationaal transport. Of je nu goederen binnen Nederland wilt vervoeren of naar een ander land, wij regelen het voor je. Met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners zorgen wij ervoor dat jouw zending op de juiste plek terechtkomt, waar ter wereld dat ook is.

Spoedzendingen

Heb je een spoedzending die met de hoogste prioriteit moet worden afgeleverd? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat sommige zendingen geen vertraging kunnen oplopen en zorgen ervoor dat jouw spoedzending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare kunstwerken of een verloren koffer, wij zorgen ervoor dat het snel en veilig wordt afgeleverd.

De zorgen uit handen

Transport kan soms stressvol zijn, maar met onze diensten hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor jouw zending en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Of het nu gaat om het regelen van de juiste transportmiddelen, het volgen van de zending of het afhandelen van douaneformaliteiten, wij staan voor je klaar.

Scroll naar boven