Contact:

Noodgeval (24/7) :

Zoek

Vervuilde woning ontruimen

Vervuilde woning ontruimen

HLS Group is gespecialiseerd in het ontruimen van vervuilde woningen en bedrijfspanden. Wij zorgen ervoor dat het hele project van A tot Z wordt verzorgd en dat het pand blink schoon wordt opgeleverd. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, wij maken de ruimte weer leefbaar!

Professionele aanpak

Onze professionele aanpak begint met een grondige inventarisatie van de situatie. We kijken naar de mate van vervuiling en bepalen welke stappen er genomen moeten worden om de woning of het bedrijfspand weer schoon en bewoonbaar te maken. Vervolgens stellen we een plan op en gaan we aan de slag.

Veiligheid voorop

Bij het ontruimen van vervuilde woningen is veiligheid onze hoogste prioriteit. We werken volgens strikte veiligheidsvoorschriften en zorgen ervoor dat onze medewerkers de juiste beschermingsmiddelen dragen. Ook zorgen we ervoor dat eventuele gevaarlijke stoffen op een verantwoorde manier worden afgevoerd.

Brede dienstverlening

HLS Group biedt een brede dienstverlening op het gebied van het ontruimen van vervuilde woningen. Naast het leeghalen van de woning kunnen wij ook zorgen voor de verwijdering van vloerbedekking, behang en andere materialen. Daarnaast kunnen wij ook de woning reinigen en desinfecteren, zodat deze weer klaar is voor gebruik.

Werkwijze HLS Group

Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency. We zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt en dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Onze medewerkers zijn ervaren professionals en gaan discreet te werk. We streven ernaar om het pand zo snel mogelijk weer in optimale staat op te leveren.

Contacteer ons

Heeft u een vervuilde woning die moet worden ontruimd? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat. HLS Group staat voor u klaar om uw woning of bedrijfspand weer blink schoon op te leveren!

Scroll naar boven